Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 31 de gener del 2016

ESCOLES I HOSPITALS A CANVI DE RTVV

Alberto Fabra deia q tancava RTVV per a fer escoles i hospitals. Sha demostrat q hauria eixit més a compte tancar -a la presó- tot el PP. (Toni Mollà).
Està clar, que finalment,s'ha complert la "profecia" de Mollà. Un munt de càrrecs del PP de les altes esferes de l'altiplà central estan en la presó o a punt d'anar-hi, i que per solucionar el problema del PP de València, s'ha hagut de posar matarrates en la seu, tancar-la i muntar una de nova, perquè la que deixen, la vella, estava plena de rosegadors sense cua i hi feia una feror a podrit que matava. I des que Alberto Fabra va tancar RTVV el 29 de novembre de 2013, si no recorde malament, fins al 31 de gener de 2016, quantes escoles i hospitals nous s'han bastit al llarg i ample del País Valencià? I amb els diners que s'han estalviat amb els sous, compra de productes i tot el que comporta mantenir cadenes de ràdio i televisió, què han fet? Segurament, els comandaments de la tropa se'ls hauran tirat a la butxaca i les escoles i els hospitals que s'anaven a construir amb eixos diners s'han quedat en el llimb de les coses per fer.
Segons diuen les noticies, ara muntaran una gestora des de Madrid, però a qui posaran que no estiga imputat, als jutjats o empresonat? Jo crec que a tots aquells que encara persisteixen en la idea de votar al PP, deurien llegir bé i assabentar-se fins on ens han portat aquesta banda criminal, dedicada a robar els diners de tots els valencians i a fer creure al món que tots els valencians som gent de malviure, lladres, corruptes i estafadors, quan la realitat demostra que la truita està girada i només són els esquenadretes del PP els què practiquen la rapinya, per professió i devoció, i no sols al País Valencià, també a Madrid i altres punts on ha existit la possibilitat de tirar-se uns quants milers d'euros al pap.Mariano Rajoy, que també sembla que està més que tacat per la corrupció, intenta fer-nos veure que ell és la clau del bon govern a Espanya, en compte de dimitir immediatament; Cospedal, que ha fet multimilionari el seu marit, en contractes i concessions a les seues empreses, dóna classes d'honorabilitat, amb les mans alçades en senyal de beatitud, en lloc de tornar tot el que ha guanyat il·legalment i anar-se'n a casa; Pedro Casado, el opusdeista rabiós, ensenya les dents per negar la major i com ells, un munt de gent de les altes esferes governamentals. No devien haver esborrat només el PP de València, sinó tot el PP i així tots els que ocupem l'Estat espanyol respiraríem un aire molt més saludable, política i socialment.