Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 16 de febrer del 2016

LES GESTORES DEL PP

El PP, encara no ha acabat d'eixir-ne d'una i ja està clavat en altra de nova. Com que l'expansió de la taca de la corrupció ha afectat tantíssima gent, tant en la Generalitat com en l'ajuntament de València, el partit de Madrid adopta la decisió de dissoldre el partit a València i nomenar una gestora per regenerar, en cares noves, la rama del PP a València. La nova cara per restaurar el Partit serà la d'Isabel Bonig Trigueros que, malgrat tenir una família socialista, va eixir torta i s'enrolà en les files de les joventuts del PP. Del 2007 al 2011 va ser alcaldessa de la Vall d'Uixó, des d'on passà a ser consellera d'infraestructures i Medi Ambient fins 2015. A la dimissió d'Alberto Fabra saltà a la presidència del PP a València, ungida per Rita Barberà. Una carrera que ens explica que la Bonig no és cap cara nova i que a més mostra, fins i tot, tots els uts i els ets del seu partit. 
A Madrid, després d'un llarg tira i afluixa, dimiteix voluntàriament l'Esperanza Aguirre, la espectacular i circense presidenta del PP a Madrid, perseguida per una corrupció del calat de la valenciana, que impossibilita la marxa normal del PP al cap i casal del Regne. La directiva del PP nacional pren la mateixa opció que a València. Dissoldre el partit a Madrid i nomenar una gestora. Així, el PP ja en té dues gestores, precisament, a les comunitats que més positives resultaven ser pel partit: València i Madrid, les joies de la corona, on el PP sempre s'hi imposava en les urnes.
¿On haurà de formar més gestores? Doncs on algun ressentit amb el partit furge una miqueta i trobe la veta que li supose el perdó judicial i la remissió de pena, perquè encara no ho sabem tot. Una de les bombes que falta és Rita Barberà, que cada dia que passa viu en un cercle més reduït i més aprop de la cadira dels acusats. ¿Per què Rajoy no la obliga a abandonar el seu escon al Senat i li demana explicacions sobre tot el que amaga de l'ajuntament que ha presidit durant vint-i-quatre anys? Doncs, perquè entre la Gürtel i els "amiguitos del alma", l'Urdangarin i la infanta reial, el viatge del Papa i tota la pompa que arrossega, la depuradora Imelsa, Ciegsa amb els barracons escolars, la F1 de l'Eclestone, la diputació de Rus i l'enorme hipoteca que han suposat els sobrecostos de les seues actuacions, Rajoy corre perill de què l'exalcaldessa òbriga massa el pic, acabe tacant-lo personalment i el PP es dissipe com un esponjat en el cafè.