Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 13 de maig del 2014

LES EUROPEES

Hem començat la campanya per a les eleccions europees del 25 de maig de l'any en curs. Estem treballant ja des del proppassat dijous. I tenim il·lusió per portar la nostra gent a Europa, on tot s'hi cou però que, malgrat tot, podem dir sense por a equivocar-nos,  que el nostre País Valencià mai no ha estat, ni està ben representat, ans al contrari. Com exemple més recent podem esmentar el cas del corredor mediterrani que Europa, després d'anys i planys, proposa fer-lo pel litoral mediterrani, afectant l'est d'Andalusia, Múrcia, País Valencià i Catalunya, on es concentra el 60% de la població espanyola i és l'eixida més natural i ràpida cap a Europa. El govern espanyol, en lloc de mostrar-se content per la concreció d'aquella iniciativa que tant de temps ha estat gestant-se, proposa un nou corredor que aniria des de Sevilla a Madrid, de Madrid a Barcelona i d'allí a Europa, deixant fora el País Valencià. Això es diu amor de mare.

Nosaltres creiem en Europa, però volem possibilitar canvis reals en el funcionament de les institucions que mouen l'Europa unida, implantar sistemes de control que eviten despeses sense sentit, volem acabar amb la corrupció que ens arruïna, intentarem propiciar una justícia eficient, ràpida i gratuïta, treballarem per coordinar polítiques de protecció real dels més deprimits, desenvoluparem polítiques més socials i posarem especial atenció en l'educació pública, en el magisteri lliure d'advocació laica i de franc, en l'assistència sanitària pública per a tots, en la despesa per farmàcia, en la protecció als nostres majors, en corregir els abusos bancaris i els guanys milionaris que obtenen, en recuperar treballs dignes i remuneracions que permeten viure en decòrum,  i tota una carpeta plena de projectes per aconseguir una societat millor.

Per això treballem, perquè ho volem fer per a la gent com nosaltres i no per als oligopolis que tant de mal ens fan. No votar possibilita que tot continue tal com està, que no canvie res, per això recomane anar a votar, que un vot és molt i tots són necessaris.

Adjunte unes quantes fotografies de gent treballant en la seu de Compromís, a Sagunt, enllestint l'ensobrament per la campanya. Piqueu l'enllaç i quedaran a la vostra disposició, encara que no tingueu compte de feisbuc.


https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10203273062604669.1073741902.1152716277&type=1&l=2768ef14e4