Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 4 de juny del 2016

TOTS NO SOM IGUALS DAVANT LA JUSTICIA

Cristina Federica Victoria Antonia de la Santísima Trinidad de Borbón y Grecia, sexta en la línia de successió al tro espanyol. Cursà estudis secundaris en el col·legi Santa María del Camino de Madrid. Des de 1984 va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat Complutense de Madrid.i en 1989 s'hi va doctorar, convertint-se en la primera dona de la Casa Real espanyola amb títol universitari. En 1900 feu un màster en Relacions Internacionals a la Universitat de New York i a partir d'eixa data es va incorporar a la Unesco, en París, per fer un període de pràctiques. LA JUSTÍCIA ESPANYOLA, però, dóna per bona la teoria de què en el cas NOOS, en què Cristina de Borbó estava imputada com cooperant necessària, no entenia res dels negocis que feia el seu home, ni d'on li plovien els diners que amuntegaven.

Rodrigo Rato, té estudis universitaris en Administració i Direcció d'Empreses, un master en la mateixa matèria en la universitat de Berkeley (USA), doctor en la Complutense de Madrid. Fou Vicepresident Segon del Govern d'Aznar, Ministre d'Economia, Governador per Espanya en les Juntes de Governadors del Fons Monetari Internacional, el Banc Mundial, el Banc Interamericà de Desenvolupament, el Banc Europeu d'Inversions i el Banc Europeu de Reconstrucció i desenvolupament. També ha estat Director Gerent del Fonz Monetari Internacional. Doncs bé, LA JUSTÍCIA ESPANYOLA, sembla ser que entén que Rato, imputat en cas Barcenàs, NO SAP D'ON LI ANAREN MÉS DE 200.000 EUROS A LA SEUA BUTXACA. En el cas de les TARGETES BLAC de Caixa Madrid I Bankia, el pobre home MAI NO VA SABER COM FUNICONAVA AQUELLA TARGETA DE REPRESENTACIÓ, de la qual va disposar 99.037 euros en conceptes inimaginables i ben variats.

Messí està en el Barcelona des de 2004, ha fet 24 hat-tricks, 4 pokers de gols i 1 maneta.... D'estudis no diu res la seua biografia. Doncs bé, L'ADVOCACIA DE L'ESTAT considera MESSI el CAPO D'UNA BANDA CRIMINAL organitzada per defraudar 4,1 d'euros Hisenda, deute i multa corresponent, que el jugador del FC Barcelona va pagar només ser-li notificat el deute per Hisenda.
CONCLUSSIÓ: Hacienda somos todos i la Justícia és igual per a tots, no obstant jo crec que hisenda no som tots i que tots no som iguals davant la justícia.