Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 2 de maig del 2014

LA CONSISTÈNCIA



La consistència ve definida com la coherència, com la relació, existent entre les diferents parts d’una cosa, com la pega entre les creences personals i la conducta, com l’adhesiu entre el predicament i l’actuació. La inconsistència, per tant, és la falta de coherència, una debilitat, una perversió molt estesa al llarg i ample de l’Estat espanyol i, per inclusió, al nostre País, però que sembla donar bons redits, encara que no sempre.
El PP, exemple màxim de la inconsistència, que vol fer-nos creure que atresorar totes les virtuts de la consistència, però promou escassíssima cohesió social i crea grans diferències. El PP, que diu creure en coses que no practica i que mostra programes que no aplica. El PP, que lidera absolutament la nòmina de la corrupció, la mentida i els encausaments en processos judicials en tot l’Estat espanyol. El PP, que clausura la ràdio i la televisió valenciana, en premeditació i traïdoria, per acabar amb un problema que ha creat ell. El PP, que se presenta com l’adalil exclusiu en la defensa dels senyals identitaris valencians, encara que no en practica cap. El PP, que manté els nostres alumnes en barracons any rere any, malgrat les promeses buides dels seus governants,  que tanca línies en valencià,  que obvia la nostra cultura, que a penes fa servir la nostra llengua en la pròpia administració i en actes públics i que el propi president dóna vergonya escoltar-lo quan ha tingut la gosadia de voler parlar en valencià, però que, en canvi, no té vergonya de no aprendre’l. El PP, deia, porta vint anys comptant amb el suport incondicional de la majoria social valenciana, en un clar exemple d’inconsistència lògica.
Hem de repetir fins la sacietat tot el que el PP està fent passar al poble valencià i tot el mal de futur que està ocasionant. Necessitem fer força en tots els àmbits, tants en convocatòries europees, com en les espanyoles, les autonòmiques, o les municipals. Hem de contar, fil per randa, tot allò que volem fer, i  farem, si arribem al govern, explicant ben bé el nostre programa, les nostres il·lusions i el nostre treball, amb consistència, amb raonaments plens de bon pegament, amb paraules clares, sense petulàncies i amb humilitat. Hem de portar Jordi Sebastià a Europa, amb dedicació i feina diària, però mai no hem de donar la cosa per feta, no siga cosa que deixem la casa sense acabar i en l’últim moment s’ensorre i no puguem anar enlloc.