Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 18 de maig del 2016

POSEU UN CORRUPTE EN LA VOSTRA VIDA: VOTEU PP


 Aquest PP no deixa de sorprendre'ns. Cada dia que passa ens regala noticies noves que indiquen, ben a les clares, que la política marcada pel seu President, Mariano Rajoy, "dir una cosa i fer-ne una altra", és la que s'aplica, fil per randa, dins de l'organització.

Com ja imagine que és coneguda per tothom, l'última, per ara, del PP és incloure l'excel·lent gurmet, el bocafí de la cuina internacional, Gerardo Camps, en el número 4 a les llistes al Senat per Alacant, malgrat que la justícia va estalonant-lo per ser sospitós de cobrar 500.000 euros, inflant la factura d'una obra realitzada als estudis de la Ciutat de la Llum, un sobrecost que va servir per pagar comissions il·legals. També és presumpte autor de "mossegades" per l'adjudicació d'obres públiques, i vinculat també al cas Imelsa.

De igual manera se manté en el número 2 de la llista al Senat per Castelló l'exalcalde de la Vall d'Uixó, i actual diputat del PP, Òscar Clavell, processat pel jutjat número 2 de Nules per prevaricació, malversació de caudals públics, frau i exaccions il·legals en el pagament de factures de més de 700.000 euros a una empresa. El tal Clavell fou el substitut a l'alcaldia de l'actual presidenta del PP en el País Valencià, Isabel Bonig.

Encara que no va per cap circumscripció del País Valencia, també anirà com a número 3 a les llistes del Senat, l'exregidor de l'ajuntament de Màlaga, el vicesecretari general del PP a eixa província, Manuel Marmolejo, condemnat per assetjament laboral en 2015. Dimitit com edil de l'Ajuntament per adjudicar a dit 2.000.000 d'euros, en diferents contractes, al seu cunyat.

Totes aquestes mesures de mantenir gent imputada (ara en diuen investigada, que sembla menys greu), a les llistes electorals, demostren que el PP continua en la seua política de sempre, que no és altra que dir una cosa i fer-ne una altra, és a dir, mentir, mentir i mentir sense rubor ni descans.

Per això, si voleu posar un corrupte en la vostra vida, voteu PP i segur que vos en proporcionarà un de la millor qualitat i garantia infinita.